5 gaver til den kreative konfirmand

5 gaver til den kreative konfirmand

Skal du konfirmation hos en konfirmand, der er meget kreativt anlagt, kan du jo med fordel give en gave, der kan bruges af den kreative teenager. Her er fem gode bud på gaver til den kreative konfirmand. Ellers kan du finde flere ønsker til hende her.

Udstyr til at kunne lave smykker selv

Er vedkommende meget kreativ med sine hænder, og har konfirmanden udtrykt et ønske om at lave sine egne smykker, kan du jo give udstyret til at kunne gøre det.

Du kan faktisk finde kits, der er lavet til at komme godt i gang med at lave smykker selv. Der skal ofte ikke meget udstyr til, og konfirmanden kan dermed komme i gang med at designe sine egne smykker.

Lærreder og maling

Hvis konfirmanden er glad for at male, eller gerne vil i gang med at male, kan du jo også vælge at købe en masse maling og nogle lærreder, så han eller hun kan komme i gang med sin kunstneriske karriere som maler.

Der er mange, der vil have glæde af at male noget mere, og derfor er det en perfekt gave til en kreativ person.

Kamera

Det kan også være, at konfirmanden er en spirende fotograf, der gerne vil blive bedre til at tage billeder. I så fald er det jo bare med at købe et rigtig godt kamera til konfirmanden, så han eller hun kan gå i gang med at skyde sine egne fotografier.

De fleste har jo et kamera i sin telefon nu om dage, men der er altså noget andet ved at have et rigtigt spejlreflekskamera ved hånden. Du kan bare tage billeder af en helt anden kvalitet med et sådan kamera, end du kan med din mobil.

Guitar eller andet musikinstrument

At spille musik er jo også en måde at være kreativ på. Det kan være ved at skrive melodier eller tekster selv. Derfor kan det også være oplagt at give en guitar, et klaver eller et andet instrument til konfirmanden, så vedkommende kan komme i gang med at lære at spille musik.

En guitar er som regel det mest oplagte valg, da den ikke fylder nær så meget som et klaver kan gøre. Og så må du ikke glemme at købe en taske med til guitaren, så konfirmanden har noget at bringe den med hjem i. Du kan også købe en holder, plektre og en tuner, hvis det er nødvendigt.

En tur til museum eller udstilling

Vores sidste bud er at give konfirmanden en tur til en udstilling eller et museum, som personen vil finde glæde ved at besøge. Det behøver jo ikke nødvendigvis at være en udstilling eller et museum herhjemme i Danmark. Det kan jo være som en del af en rejse til udlandet.

Når alt kommer til alt har vi jo dog trods alt mange gode museer og spændende udstillinger herhjemme, så det burde være muligt at finde noget, der vil falde i konfirmandens smag. Et godt bud på en fin gave til en kreativ konfirmand.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.