Tjen penge på at sælge kunst

Tjen penge på at sælge kunst

Savner du en ny måde at tjene penge, kan det være, du skal kaste dig ud i en tilværelse som forhandler af kunst.

Der er mange, der lever af at sælge kunst – og du behøver faktisk slet ikke at være kunstner selv for at gøre det. De fleste sælgere af kunst lever af at sælge andres kunst. Så lyder det som noget for dig, er det da bare med at kaste dig ud i det.

Lav dine egne kunstværker

Du kan naturligvis også gå en vej, hvor du selv laver kunsten og står for at sælge det. På den måde skal du ikke betale penge for andre menneskers kunst, og du kan selv stå for at producere det, der skal sælges. På den måde får du måske også udlevet din drøm om at leve af at være kunstner, hvis du har sådan en.

Det er dog langt fra alle kunstnere, der kan leve af deres kunst. Så der skal arbejdes hårdt, hvis du gerne vil gøre dig forhåbninger om at leve af dette erhverv. Du kommer ikke sovende til det.

Køb og sælg andres kunst

Er du ikke selv kreativ anlagt, men elsker du stadig kunst, og vil du gerne købe og sælge kunst, er der naturligvis også mulighed for det. Der er jo ikke noget, der forhindrer dig i at lave din egen auktion eller dit eget galleri, hvor du udstiller kunstnere, du godt kan lide, og tjener penge på at sælge kunstværkerne.

Der er mange måder at skrue sådan en forretning sammen på, men med den rette indsats og held, kan du komme til at leve af at sælge kunst, uden at du behøver at svinge en pensel selv. Det vil være en drøm for mange.

Lån penge til at starte dit eget galleri

Lån penge nu uden sikkerhed til at starte dit eget galleri, hvis du ikke har råd til det på stående fod, men bare gerne vil i gang. Læs mere via Lånekassen, hvis du ikke er sikker på, hvilket lån der passer bedst til dig, eller hvis du bare gerne vil være sikker på at låne penge det bedste sted.

Vil du starte eget galleri, skal du også i gang med at finde de perfekte lokaler til det. Det er helt op til dig at bestemme dig for, hvordan dine lokaler skal se ud, hvor det skal være placeret og så videre.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.