Derfor skal dit kunstgalleri holde en grillaften

Derfor skal dit kunstgalleri holde en grillaften

Har du dit eget galleri, skal du lave en udstilling eller lignende, kan det være smart at finde en billig Webergrill og indkalde til grillaften for hele byen.

Som kunstner er du nødt til at lave lidt larm i gaden, hvis folk skal lære dig at kende, og hvis du vil have udbredt din kunst. Find den rette elgrill her og kom i gang med at lægge en plan for en god grillaften for galleriet.

Præsenter din kunst for lokalmiljøet

Når du arrangerer sådan en aften, har du den perfekte mulighed for at præsentere dig selv og din kunst for det lokale miljø. Måske kan du endda være så heldig, at du kan få den lokale presse til at møde op og tage et par billeder og skrive en lille tekst om arrangementet i avisen.

Hvis du ikke føler, at du eller din kunst er nok udbredt, er dette den perfekte måde at gøre det på. Det er god stil at stille op med gratis grillpølser og drikkevarer, og det vil lokke mange mennesker til, som potentielt set kan blive kunder i din butik.

Sælg kunstværker og tjen penge

På sådan en aften har du jo også alletiders mulighed for at sælge nogle af dine værker. For mange kunstnere er det jo i sidste ende målet at komme til at leve af at lave kunst, så du skal bare gribe alle chancerne for at sælge din kunst. Og sådan en grillaften er en oplagt mulighed for at lave flere salg.

Der er også en del kunstnere, der lever af at lave værker på bestilling, og til sådan en aften kan det jo være, at der er nogen, der gerne vil bestille dig til at lave noget kunst for dem.

Lad dine gæster lære dig bedre at kende

Det kan være en rigtig god idé at have et stort og bredt netværk som kunstner. På en grillaften som denne kan du komme helt tæt på dine gæster og lade dem lære dig bedre at kende.

Når du har det rette netværk og kender de rette mennesker, bliver det bl.a. også langt nemmere for dig at få opgaver på bestilling, hvilket tit kan give rigtig mange penge ind i virksomheden. Og jo flere mennesker du kender, desto flere mennesker kender jo også dig og din kunst ,og desto større sandsynlighed er der for at sælge dine nuværende værker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.