Sådan får du fred og ro til at dykke ned i din kunst

Sådan får du fred og ro til at dykke ned i din kunst

Er du kunstner, og savner du nogle gang noget fred og ro til at dykke ned i dit arbejde og få lavet noget ny kunst, kan det være en oplagt mulighed for dig at tage på et hotelophold eller et såkaldt refugium væk fra storbyen og i nærheden af naturen.

På den måde kan du nemt få dig et par dage eller en uge i fred og ro uden afbrydelser og med udsigt til skov, mark og strand i stedet for.

Tag på inspirerende kroer og hoteller

Der er mange steder rundt omkring i Danmark, hvor kunstnere i alle former søger til for at få fred. Du vil også finde mange forfattere, der ynder at søge mod disse dejlige og rolige steder til at skrive deres bøger.

Det er blandt andet også derfor, at mange steder ved Skagen er kendte for at huse kunstnere, da den smukke natur og de rolige omgivelser i mange år har været hjemsted for rigtig mange både danske og udenlandske kunstnere. Og så er det også oplagt for dig, der ikke har dit eget værksted at arbejde i.

Luk af fra omverdenen

At tage på et hotel eller en kro for at arbejde på din kunst eller for at skrive, gør det også muligt for dig at trække dig lidt fra omverdenen og lukke ned for dine digitale enheder, så du kan få ro til at arbejde og koncentrere dig om det, du skal have lavet.

Ved at lukke af fra afbrydelser udefra, er det meget nemmere for dig at dykke ned i den zone og den bevidsthed, hvor du finder din kunst og dine tanker til at samle dig om kunsten. Det kan være godt at slukke for alle enheder, når du tager på sådan en tur.

Brug for internet?

Sker det, at du har brug for internet alligevel, kan du eksempelvis få internet via bredbånd her. Det er jo ikke til at vide, hvornår det er nødvendigt for dig at komme online, og så er det jo meget godt at have en backup.

Der er også mange hoteller, der nu om dage er udstyret med gratis WiFi, som du bare kan hoppe på, hvis du gerne vil på nettet. Ellers kan du bruge nettet i din mobil, hvis du alligevel har valgt at tage den med dig på din tur.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.